Rövid híreink

 

Híreink

 

 

-----------------------------------

WebShop

 

Ezúton értesítjük régi és új ügyfeleinket, hogy megnyitottuk internetes áruházunkat. Bővebben a menüpontok között található "WebShop" fül alatt tájékozódhatnak.

 

---------------------------------

 

 

Bemutatkozás

 

Állatorvosi rendelőnket dr. Graf Zoltán, a Fővárosi Állat és Növénykert egykori főállatorvosa, 1983. április elején nyitotta meg. Abban az időben magánpraxist csak igen kevesen végeztek. A rendelő profilja a kedvtelésből tartott állatok teljes skáláját felöleli amellett, hogy alkalmanként cirkuszi nagyvadak is színesítik a munkánkat. 1995-ben költöztünk át a sokkal tágasabb, és színvonalasabb munkára is alkalmas, jelenleg is működő rendelőnkbe. A régi szuterén-helyiségben a röntgen részleg kapott helyet.

 

 

A kezdetektől fogva igyekszünk eleget tenni az egyre gyarapodó állattartói igényeknek és állategészségügyi feladatoknak. Teljes nyitva tartásunk ideje alatt orvosoljuk a gyakori házi kedvencek, kutyák és macskák belgyógyászati, sebészeti, szülészeti panaszait, valamint a hazai és egzotikus hüllők, madarak, kétéltűek, rágcsálók, nyulak és sünök betegségeitk.

 

 

Az alap vizsgálati módszereken kívül lehetőség van röntgen felvételek készítésére, hasi ultrahangos vizsgálatok, vizeletvizsgálatok elvégzésére, valamint mikroszkópos laborunkban akár az egyes fertőző betegségek azonnali diagnosztizálása is lehetséges. Amennyiben bonyolultabb laboratóriumi vizsgálatra van szükség, úgy 24-48 órán belül eredményt kaphatunk állatorvosi szaklaborokba küldött vizsgálati minták alapján.

 

 

Sebészeti munkánk lágy- és bizonyos csontsebészeti technikák alkalmazására terjed ki. Műtétet nemcsak kutyák és macskák, hanem más, akár egészen kisméretű kedvencek esetén is végzünk. Nemcsak a kezdő állattartó tulajdonosok számára tudunk segítséget adni a helyes állattartásról, betegségek felismeréséről és azok megelőzéséről, hanem a tapasztalt gazdiknak is az idős, egyre hosszabb kort megélő "családtagok" panaszainak enyhítésében, gyógyításában.

 

 

Elérhetőségeink

1117 Budapest, Fehérvári út 38/A.

 

Telefon:

vezetékes: 06/1/209-5130

mobil: 06/30/209-5130

 

 

email: info@grafdoktor.hu

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------

 

WebMester: SomaPapa 2006.

 

-------------------------------------------------------------------------